Examentraining

Bij een goede training hoort natuurlijk ook een grondige voorbereiding op de examens. Onze cursisten worden niet het spreekwoordelijke bos ingestuurd op de dag van het examen. Zowel in de opleiding als in de examentraining wordt u op het juiste spoor van studeren en oefenen gezet, zodat u de beste kans van slagen hebt.

Als u nog maar één of twee - lastige - vakken te gaan heeft en de tijd dringt, dan is er de mogelijkheid van individuele training op afspraak. Op het internet is door diverse organisaties en particulieren een aantal oefenvragen gepubliceerd, maar de juistheid ervan wordt nergens gegarandeerd. Een aantal van die vragen is dan ook niet alleen onjuist, maar ook nog eens irrelevant. BluBird heeft voor u de juiste training, zodat u met vertrouwen uw theorievakken kunt 'verzamelen'. Het ging u tenslotte om het vliegen, toch?

Onze geheel bijgewerkte up-to-date examendatabase van meer dan 1600 vragen is onder andere via de MemoTrainer app (uiteraard geschikt voor elke smartphone en tablet) toegankelijk voor elke BluBird examenkandidaat.

Om zonder kleerscheuren door de CBR theorie-examens te komen, is het oefenen van examenvragen niet voldoende, maar wel nuttig en nodig. Cursisten wordt daarom geadviseerd om regelmatig en met de nodige discipline door de oefenvragen en -examens te blijven gaan, voordat het CBR examen plaatsvindt. Daarvoor is discipline nodig, maar die hoort bij luchtvaart. 

Luchtvaart is niet gevaarlijk - mensen in luchtvaart wel, vooral als ze onvoldoende zijn opgeleid.