PPL Brainwash

U kiest voor klassikale lessen, maar U heeft wel iets anders te doen dan week in, week uit een cursus te bezoeken of een studieopdracht te vervullen. U wilt het hele theorieverhaal in zéér korte tijd afsluiten, om u vervolgens te wijden aan wat nog veel leuker is: VLIEGEN.

Voor u is er de mogelijkheid om de hele theorie in een fulltime cursus van 14 dagen af te ronden. U maakt zich gedurende twee weken volledig beschikbaar voor de cursus, die op vliegveld Lelystad wordt gegeven. Overdag wordt lesgegeven in groepsverband, 's avonds is gereserveerd voor studie en oefenopdrachten. In Lelystad Centrum is een Apollohotel en in Harderwijk een Van der Valk vestiging. Verder zijn er diverse verblijfsalternatieven in en rond Lelystad, waaronder Bed & Breakfast.

U wordt in korte tijd 'gebrainwasht' met alles wat u moet weten om voor eens en voor altijd met de theorie af te rekenen. De PPL-Brainwash© is bij uitstek geschikt voor mensen met een chronisch gebrek aan tijd. Interessant voor u? Neem dan contact met ons op.

PPL Brainwash©
€ 1490,00
Exclusief boeken, materiaal en examens - inclusief btw. Voor heli-kandidaten (H) geldt een meerprijs van 242,00 euro